23948sdkhjf

MEDICA EXPO 2013 – hela vårdens mässa

Årets invigningstalare på mässan Medica Expo är socialminister Göran Hägglund. Han följs av dryga 30 seminarier och lika många högaktuella talare under två mycket intensiva och spännande dagar.
- Vi har både en stor bredd och djup i programmet som är på temat ”För hälso- och sjukvårdens bästa” säger mässans projektledare Sofie Lindberg.

MEDICA EXPO 2013 – hela vårdens mässa
Den 14-15 maj arrangeras mässan och konferensen MEDICA EXPO på Kistamässan. Det blir en bred och tvärvetenskaplig mötesplats för vården med ett högaktuellt konferensprogram, utställningar, innovationstorg, nätverkande och aktiviteter.
Socialministern och tillika partiledaren för kristdemokraterna, Göran Hägglund inviger mässan den 14 maj. På plats kommer han berätta hur regeringen ska skapa förutsättningar för att uppnå hans hjärtefråga: "Oavsett var man bor, hur gammal man är eller vilket kön man har så har man rätt till bästa tänkbara vård".
Årets mest spännande konferensprogram med temat För hälso- och sjukvårdens bästa

- MEDICA EXPO är oerhört stolta över att så många framstående och intressanta personer med inflytande och insikt kommer och delar med sig av åsikter och kunskap, säger konferensprogramansvarig Klas Rosell.

Några exempel på talare är Johan Assarsson från Patientmaktsutredningen, Stig Orustfjord från Vårdföretagen, Gunilla Bolinder från Karolinska Institutet, Henrik Gaunitz om Nya Karolinska, Årets kvinnliga ledare inom vården Patricia Enocson, Niklas Hedberg från TLV och ”framtidsprofessorn” Bo Dahlbom. De har lockats av MEDICA EXPOS ambition att bli ”hela vårdens mässa” med ett ambitiöst helhetskoncept och flera fokusområden dit många besökare förväntas.
Över trettiotusen inbjudningar har redan gått ut och intresset för mässan är rekordstort. Vi vänder oss direkt till beslutsfattare inom vården på alla nivåer. Vår ambition är att de ska kunna ta del och på plats uppleva den utveckling och de innovationer som snart kommer att påverka deras vardag, säger Sofie Lindberg. Detta oberoende om det är i form av ett anförande eller debatt på någon av våra tre scener, på vår Framtidsplaza, posterutställning eller hos någon av alla de utställare som kommer fylla Kistamässan 14-15 maj 2013.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078