23948sdkhjf

Årets MedTechföretag 2014 utsett

Ett viktigt instrument för patientens möjlighet att själv kontrollera sin behandling och sina värden. Utmärkelsen gick i år till företaget Diabetes Tools som gör digitala verktyg för mätning, kontroll under lång tid och möjlighet till delning av data med läkaren. - Men, men, måste ni inte förbereda en, man kan ju få en hjärtinfarkt, men vad roligt, sa en mycket överraskad Anders Weilandt, vd för Diabetes Tools.
Utmärkelsen Årets MedTechföretag delas ut av oss på redaktionen för MedTech Magazine i samarbete med Leading Health Care vid Swedish Medtechs höstmöte. Alla är välkomna att nominera sitt eget eller andras bolag som man tycker har utmärkt sig på något vis.

I år valdes bolaget Diabetes Tools med motiveringen:

"Utmärkelsen Årets MedTechföretag går i år till ett företag som verkar inom ett framtidssegment av vårdmarknaden. I en tid när den traditionella vårdens resurser är ansträngda och världens hälso- och sjukvårdssystem bävar inför ökade behov och nya tekniska behandlingsmöjligheter, har företaget utvecklat, lanserat och etablerat en produkt som talar till samtliga dessa utmaningar.

Med precision i mätningen och tillgänglighet erbjuds patienten att själv ta kontroll och dela resultatet med läkaren, till stor hjälp för den mest växande gruppen kroniker och de som ska vårda. För sin app och IT-lösning som får diabetiker och diabetesvården att fungera i vardaglig harmoni tilldelas Diabetes Tools utmärkelsen Årets MedTechföretag 2014."

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079