23948sdkhjf

Etac lanserar nya rullstolen Cross 5 – för ett aktivt liv

Alla personer är olika. Det är den enkla utgångspunkten för skapandet av rullstolen Etac Cross 5. Cross 5 har unika funktioner för olika individuella och specifika behov. Svensk design, innovation och teknik ligger bakom de nya finesser som skapar aktiv körglädje och trygghet.
– Nya Etac Cross 5 är mer än allround, den kan anpassas för individuella behov på detaljnivå, säger Mats Göthberg, vd, Etac. Cross 5 ger hundratals individuella variationsmöjligheter.

Nya Cross 5 är utrustad med det innovativa 3A-ryggstödet, som har unika inställningsmöjligheter. Det har två ryggstödsleder, som kan justeras i både positiv och negativ riktning – oberoende av varandra. Det ger komfortabel anpassning för hela ryggen.

3A-ryggstödet ger rätt förutsättningar för ett välbalanserat sittande vilket ökar rörligheten och komforten.

Mindre avstånd mellan stegen i drivhjulsinställningen – såväl horisontellt som vertikalt – ger perfekt balansering och framdrivning. Hela 38 möjliga drivhjulspositioner gör det möjligt att ställa in den främre sitshöjden från 34 till 50 cm.

– På Cross 5 gör varje liten detalj stor skillnad. En personligt utrustad Cross 5 ger bättre möjligheter till ett aktivt liv, säger Mats Göthberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078