23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Bh-inlägg

Bröstasymmetri är vanligt efter bröstbevarande operation eller efter bröstrekonstruktion. Idag behandlas ca 80% av alla fall av bröstcancer med bröstbevarande kirurgi. En del kvinnor tar beslutet att göra ytterligare en operation. Men det finns också en icke-invasiv lösning. Ett bh-inlägg av silikon kan på ett enkelt sätt återställa symmetrin och stärka självförtroendet.

Förfallodatum
den 30 november 2024

Varför ska man bära ett bh-inlägg? 

Bröstasymmetri är vanligt efter bröstbevarande operation eller efter bröstrekonstruktion. Idag behandlas 70 - 80% av alla fall av bröstcancer med bröstbevarande kirurgi. För många kvinnor börjar asymmetrin strax efter behandlingen. Men asymmetri kan också uppstå flera år efter operation. Detta kan ha en allvarlig inverkan på kvinnans livskvalitet. 

Förutom psykologiska problem kan kvinnor också drabbas av obehag och smärta i rygg, axlar eller nacke på grund av förändrad viktfördelning. Många upplever också irritation och obehag eftersom deras bh inte längre passar som den brukade.

En del kvinnor tar beslutet att göra ytterligare en operation. Men det finns också en icke-invasiv lösning. Ett bh-inlägg av silikon kan på ett enkelt sätt återställa symmetrin och stärka självförtroendet.

Hur får kvinnan ett bh-inlägg?

I samband med kvinnans sjukhusbesök ber hon om remiss av kontaktsköterskan. Hen anger vilka utprovare som finns i hennes region. Sedan kontaktar hon mottagningen för att boka in ett besök.

Amoena Sweden AB
Norra Stationsgatan 56
113 67 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5565069381

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.048