23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Höstens utbildningar finns nu för bokning!

Under hösten, med start den 3/9, kan du boka dig till våra högt eftertraktade utbildningar. Både produktutbildningar i digitalform och Workshops i fysisk form. Saknar du tillfällen i sin stad, kontakta oss gärna så ser vi om vi kan boka något.

Vi har redan nu ett flertal fysiska utbildningar där du kan lära dig mer om våra komfortrullstolar, en heldag varvat med teori och praktik. Läs mer om Säkert Sittande

Vi har flera utbildningar som är återkommande då vi ser att behovet är stort av grundläggande kompetens, era arbetsgrupper är skiftande och ny personal tillkommer konstant. Så tipsa gärna en ny kollega om en utbildning du gått, de allra flesta av våra utbildningar får betyget 100%  i rekommendation till en kollega att gå utbildningen, så ni är i gott sällskap. Se våra utbildningar här.

Vi har även nya utbildningar för hösten: Lär dig mer om sängarna och dess tillbehör samt en fördjupningsutbildning om våra Vicair Sitt- & ryggdynor. 

Dessutom har vi en övergripande utbildning om hur alla våra hjälpmedel täcker in dygnets 24 timmar. Läs mer om det här

Och sist men inte minst så har vi årets Hjälpmedelsdag den 23/9 med inspirationsföreläsare och produktvisningar. Digitalt och kotnadsfritt som vanligt, varmt välkommen att boka dig!

 

Invacare AB
Box 66
163 91 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5560044447

Kontaktperson

SD
Stina Dahlbeck
Produktchef, Ryggar/dynor & madrasser
sdahlbec@invacare.com

Sänd till en kollega

0.031